Direct naar de inhoud

Humanistisch verbond afdeling Drechtsteden e.o.

Welkom en wat leuk dat je ons beter wilt leren kennen. Wij stellen ons graag aan je voor.

Wie wij zijn

Het Humanistisch verbond is een bruisende vereniging met afdelingen door het hele land. Wij zijn de afdeling voor Drechtsteden en omgeving en organiseren lokaal diverse interessante en inspirerende bijeenkomsten voor mensen die zich graag willen verdiepen.

Het bestuur van Humanistisch Verbond afdeling Drechtsteden e.o.

Marian Pater

Voorzitter

06 23942795

Lees meer

Gerard Wamelink

Penningmeester

Lees meer

Jannie van den Heijkant

Secretaris

Sinds een aantal jaar ben ik secretaris binnen het bestuur van HV Drechtsteden. Bij het humanistisch gedachtengoed voel ik me thuis, vind ik inspiratie en uitdaging tot nadenken. Ik vind het belangrijk dat mensen gezien en gehoord worden en daar probeer ik een steentje aan bij te dragen. Voor mijn pensionering heb ik enkele jaren […]

Lees meer

Joke Herrewijn

Algemeen bestuurslid

Sinds ik in Dordrecht woon, en dat is best een lange tijd,  ben ik lid van het Humanistisch Verbond.  Met veel plezier heb ik verschillende bestuursfuncties ingevuld in het Verbond. Ook heb ik enige tijd het Verbond vertegenwoordigd in het bestuur van het verzorgingshuis de Wielborg. Heel mijn leven maak ik gedichten, dus zeker voor […]

Lees meer

Jacques Bonewit

Algemeen bestuurslid

Ben al vrij lang lid van het Humanistisch Verbond en sinds 2022 algemeen bestuurslid in onze HV regio. Na een rechtenstudie in Rotterdam heb ik in het logistieke bedrijfsleven gewerkt en aansluitend, tot mijn pensionering, nog circa 20 jaar bij de Douane. Ik ben een vrijdenker. Al van mijn vroege kinderjaren ben ik verbaasd over […]

Lees meer

Peter Bot

Algemeen bestuurslid

Sinds maart 2023 ben ik algemeen bestuurslid van het Humanistisch Verbond Drechtsteden. In deze tijd van grote veranderingen is het voor mij geen optie aan de kant te blijven staan. In de bijeenkomsten van het Humanistisch Verbond wordt veel gesproken over maatschappelijke problematiek, zoals bijvoorbeeld de klimaatproblematiek, en de vormgeving van het individuele leven. Deze […]

Lees meer

Meer weten over Humanistisch verbond afdeling Drechtsteden e.o.?

Neem contact op

De makkelijkste manier om in contact te komen. Stuur een kort berichtje en wij nemen contact op met jou.

Bekijk onze evenementen

De beste manier om ons te leren kennen is door mee te doen met één van de vele evenementen die wij organiseren. Je bent welkom, ook als je geen lid bent.

Meer weten over het humanisme?

Op de website van het Humanistisch Verbond staat veel informatie over het Humanisme. Lees de informatie en misschien kom je erachter dat je allang humanist bent.