Direct naar de inhoud

Marian Pater

Voorzitter

Mijn naam is Marian Pater, net de vijftig gepasseerd en in het dagelijks leven help ik overheden bij allerlei vraagstukken. Ik ben soms teamleider, vaak programmamanager en de thema’s waar ik graag actief op ben zijn de uitdagingen van deze tijd: duurzaamheid, mensenrechten en zorg. Ik ben een brede denker en doener. Ik vind dat ieder mens recht heeft op vrijheid om te zijn wie zij is en te vinden wat zij wil. Vanuit die waarden leef ik met Cor in Zwijndrecht. We hebben twee volwassen kinderen en een vol leven. Naast ondernemer ben ik sociaal actief bij het centrum voor levensvragen en bij Quiet Drechtsteden, het platform voor stille armoede.

Tijdens mijn voorzitterschap van het Humanistisch Verbond Drechtsteden werk ik aan een aantal doelen. Ik vind het belangrijk dat we maatschappelijk relevant bezig zijn. Mensen informeren, de dialoog aan gaan, de politiek of besturen aanspreken en activiteiten organiseren voor onze leden maar zeker ook voor niet leden.

Speerpunten van ons bestuur zijn dat we geestelijke verzorging in de regio willen intensiveren vanuit onze humanistische waarden, dat we mensen stimuleren de waarde van de aarde in te zien en dat we iets positiefs brengen en zo polarisatie tegen gaan. Daarnaast zetten we ons in voor mensenrechten.

Als het aan mij ligt laten we ons nog meer zien en meer horen. Dat doe ik graag met jullie allemaal. Ik zou het fijn vinden als jullie teruggeven wat je bevalt en niet bevalt of waar ik iets kan betekenen. Voel je vrij me te bellen of te mailen. Mijn gegevens staan op de site.

Tel. nr. 06 23942795